Dah start dah aku tok

9 09 2008

This is not facebook but this is my blog with facebook design. kaka org puteh indah aku padahal tek nak molah blog lam bahasa aku tapi boleh la campor ikit ikit bahasa orang puteh sik juak salah nak. Sik guna la aku blaja english dapat credit SPM mun aku sik klaka english. tol sik??? yaa… tol bintawak tol… hahaha…

Oklaa serius kit… orang indon madah, serius bangat. hehehe… mun nak di kira, tok dah blog aku yang ketiga dan blog baru ku tok free pake aku crita apa jak lam palak hotak ku tok. macam blog ku nak sigek ya pasal forex coz aku pun memorex juak sebenarnya. mun kitak orang teringin nak nangga isik kandungan blog forex aku ya silalah berkunjung ke absolutefx.blogspot.com …

so… apa cita kita gik tek… ku pun sik tauk apa gik nak d padah dolok… tapi next post klak macam macam la aku nak crita ngan ktk orang… berita… informasi… gossip… sukan… percintaan… keramaian… apa apa gik laa… jadi… stay tune… mun sik mok miss crita aku.. klik button entries rss sebelah kirik yaa… isik kan apa yang di perlu… paling penting email lah… pasya mun aku ada post baru… automatic sidak akan anta email ngan kitak orang madah aku ada molah posting baru… sekian.. selamat sejahtera…

.lw_cad_link:link {
text-decoration: underline;
border-bottom: 1px;
}
.lw_cad_link:visited {
text-decoration: underline;
border-bottom: 1px;
}
.lw_cad_link:hover {
text-decoration: underline;
border-bottom: 2px;
}

var gaJsHost = ((“https:” == document.location.protocol) ? “https://ssl.” : “http://www.”);
document.write(unescape(“%3Cscript src='” + gaJsHost + “google-analytics.com/ga.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

try {
var pageTracker = _gat._getTracker(“UA-5921123-2”);
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}

Advertisements

Actions

Information

One response

9 09 2008
Abang Hajib

bukan orang lain pun komen tok.. ku dikpun komen… boelh tahan laa… ku harap ko success la dgn blog ko tok… insyaAllah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: