WordPress Beginner

1 03 2010

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca…
Wordpress Logo Sememangnya aku dah agak lama register dengan wordpress ni semenjak september 2008 tapi aku cuma register dan letak satu post then tetap juga berblog guna blogger.com. Baru sekarang aku rasa nak konsentret berblog guna wordpress ni sebab aku semakin hari semakin terpikat tengok blog-blog yang guna wordpress. Macam best jer.

Kalau ikut kata-kata blogger otai, kalau nak jadi blogger sejati, kenalah bertukar kepada wordpress. Banyak function dekat wordpress yang takde dekat blogger.com dan yang paling di tekan oleh otai-otai blogger, WordPress lebih mudah untuk buat SEO (Search Engine Optimization) berbanding Blogger.com

Oleh sebab aku masih baru dalam bidang wordpress ni jadi aku tak tergesa-gesa la nak beri pendapat aku sendiri tentang wordpress ni. Aku akan terus explore dengan lebih mendalam lagi tentang wordpress ni dan insyaAllah akan ku kongsi bersama Ilmu dan pengetahuan yang aku dah belajar dengan wordpress ni. Sharing is Caring rite?

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: