Gengblogger Tempat Post Bahan Lucah?

4 03 2010

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada semua pembaca!

Senang betol la nak post benda Lucah kat Gengblogger ni. Diharap Admin Gengblogger dapat handle benda macam ni dengan lebih profesional lagi. Kalau dah sorang boleh buat, tak tau ler esok-esok makin banyak gambar lucah muncul kat gengblogger ni. Tak mustahil kan?

Gambar Pelir kat GengbloggerMinta perhatian Admin Gengblogger diharap benda macam ni tak timbul dekat Gengblogger lagi. Kalau boleh tolong tapiskan blogger yang join Gengblogger ni supaya takde unsur-unsur lucah di Gengblogger ni lagi. Trima Kasih.

Advertisements

Actions

Information

7 responses

4 03 2010
Liyana

itu lh, mula mula title nk melucah, skrg ni dh siap entry content gambar smua lucah T_T

4 03 2010
gengblogger

aah..sib baik admin terer dan efisien πŸ˜›

4 03 2010
hajib

heeheh.. bagus sekali admin!

4 03 2010
izzat aziz

admin dah buang dah kan.. jangan salahkan gb sangat.. ni cuma ping service.. dia takde lagi teknologi nak tapis.. mungkin lah diorang akan lagi advanced masa depan nanti.. tapi diorang cepat gak bertindak so syabas gb πŸ™‚

4 03 2010
hajib

saja je nak test saper yang lebih pantas bertindak… diorang ker post aku yang masok dulu… hehehe

4 03 2010
lekir

macam-macam perangai.. boleh jahanam negara dibuatnya

8 03 2010
Anwar Yassin

Memang satu perkara yang sangat tak patut. Ban shj blog macm tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: